Oostende bereikt akkoord met Gregory Echenique tot het einde van het seizoen

Gregory Echenique was aanvankelijk hier in België als interimspeler voor de aan de knie geblesseerde Jared Berggren. Na afloop van deze overeenkomst op 28 februari zou Echenique richting Puerto Rico vertrekken om daar de met Vaqueros de Bayamon de competitie aan te vatten.

Echter, bij gebrek aan een geldig visum verbleef Gregory nog steeds aan de Belgische kust en trainde hij nog dagelijks mee met Telenet Oostende.

Door de nieuwe rugblessure van Brent Wright lag het voor de hand om met Gregory over een verlengd verblijf te spreken al moest er daarvoor eerst een akkoord zijn van Gregory zelf en vervolgens zijn Puerto Ricaanse ploeg waar hij ondertussen onder contract lag.

In de loop van deze week kwamen alle partijen finaal tot een vergelijk maar om Gregory opnieuw voor de Belgische competitie speelgerechtigd te krijgen dienden er eerst opnieuw enkele documenten in orde gebracht te worden en moest het Puerto Ricaanse team opnieuw zijn vrijgave geven.

Ondertussen zijn alle documenten volledig en tijdig in orde gekomen waardoor Gregory reeds vanaf vanavond opnieuw de Oostendse kleuren mag verdedigen tijdens de “Night of the Giants” in het Antwerpse Sportpaleis.

De overeenkomst loopt tot en met het einde van het seizoen.

Back to top