Stipanovic verlaat Telenet Oostende voor Trabzonspor

Andrija Stipanovic verlaat volgende week Oostende voor het Turkse (en laatst geklasseerde) Trabzonspor.  Stipanovic gaat hiermee in op een financieel zeer lucratief voorstel wat buiten het bereik ligt van de kustploeg.

Vorige week heeft het management van Stipanovic de sportieve staff en bestuur van Telenet Oostende op de hoogte gebracht van het voorstel van het Turkse Trabzonspor om Stipanovic met onmiddellijk ingang over te nemen. Het bestuur heeft dit voorstel in eerste instantie afgewezen en gesteld dat de speler zijn contract diende uit te doen.

Oostende had immers zelf een voorstel klaar om Stipanovic een contractverlenging aan te bieden tot het einde van volgend seizoen maar kon financieel niet tippen aan het aanbod van de Turkse ploeg.  Trabzonspor bleef aandringen maar ook de speler zelf heeft het bestuur duidelijk gemaakt dat hij absoluut op het aanbod wilde ingaan.

Stipanovic zal wel nog aantreden in de Ethias League morgen tegen Leuven en komende woensdag tegen het Duitse Artland Dragons in het kader van Eurocup.

Brent Wright, voor wie Stipanovic als vervanger werd binnengehaald, wordt eind november terug in Oostende verwacht waarna hij na een medische controle de groepstrainingen meteen zal hervatten.

Back to top